SNOW FAIRY MENNYORSZÁG


Be kell vallanom, nem a Snow Fairy a legnagyobb illatkedvencem a Lush kínálatából, de így karácsony közeledtével valahogy automatikusan ráhangolódik az agyam (amolyan pavlovi reflexként), és ez az édes, rágógumis illat menthetetlenül összekötődik nálam a várakozás izgalmával. Idén szerencsém volt két olyan Snow Fairy illatú termékhez is, amit eddig még nem próbáltam, úgyhogy a mai posztban ezekről lesz szó. Ha tehetitek, szaladjatok be valamelyik Lush üzletbe és szagoljátok meg ezeket a cuccokat, ha még nem tettétek. Garantálom, hogy megjön tőlük a karácsonyi hangulat!

Ez nem egy egyszerű testápoló, de nem ám! A sűrű, lila csillámokkal tömött pink krémet zuhanyozás után, a még nedves bőrre kell kenni, majd pedig lezuhanyozni, és kész is az instant hidratálás. Ezt szerintem olyan lusta disznóknak találták ki, mint amilyen én is vagyok, ugyanis a testápolózással a világból ki lehetne kergetni, hacsak nem valami isteni termékről van szó (mert találtam ám olyat is, de ez egy másik poszt témája lesz).
Kíváncsian, de kicsit szkeptikusan álltam a dologhoz, és én magam lepődtem meg a legjobban, hogy mennyire tetszik ez a testkondícionáló. Az első használat során, amikor felkentem a vizes bőrömre, nem gondoltam,hogy ez bármit is csinálni fog, ugyanis nagyon könnyű kis krémnek tűnik felkenés közben, amolyan édes kis semmiség. Aztán jött a meglepi, mert amint elkezdjük lemosni, ez a légiesség eltűnik, és a bőrünkön valami fura viaszos állagot kezd ölteni - gondolom a benne lévő rengeteg növényi vaj teszi ezt. Olyan érzés, mint amikor sütit sütünk, és kivajazzuk a tepsit puszta kézzel, majd pedig kézmosásnál összedörgöljük az összevajazott kezünket, mielőtt még szappant tennénk rá. Biztosan sokan tudjátok milyen ez, na olyan a Snow Fairy testkondícionáló is. Ez a viaszos érzés egyébként a törölközéssel együtt  nagyrészt el is tűnik, és csak az isteni illat marad utána, no meg a pihepuha bőr. Nem mondom, hogy atombrutál erősen hidratál, de normál bőrön 1-2 napig simán érezhető a hatása. Nagyon megszerettem, és ez az első testápoló készítményem, ami nagyjából el is fog fogyni egy hónapon belül, annyira szeretem használni.

Szeretem azt képzelni, hogy ez tényleg tündérpor, ugyanis szerintem pont ilyen lenne, ha valóban létezne. Ez a világosrózsaszín, selymesen puha por telis-tele van apró csillámokkal és isteni, édes illatot áraszt magából. Elég rég volt már, hogy utoljára hintőport használtam, de a Lush termékeivel már jó ideje szemeztem. Egyébként a hintőpor az, amit méltatlanul elhanyagolunk, pedig rengeteg dologra használható: főleg nyáron tehet jó szolgálatot, de én például már gimiben is púdert használtam szárazsampon gyanánt, csakhogy a kedvenc felhasználási módomat említsem. Szóval jó volt egy kicsit nosztalgiázni a Lush tündérporával és rádöbbentett arra, hogy igenis szükségem van hintőporra az életemben  és a fürdőszobámban. Leginkább fürdés után szeretem magam "behinteni" vele, a készítmény szépen eldolgozható és nem lesz olyan tőle az ember, mintha hóangyalosat játszott volna egy zsáknyi lisztben. A csillámok diszkréten vonnak be, mondjuk így télen ez nem nehéz, de nyáron imádnivaló lesz, ahogy szikrázok majd a napsütésben, mint a Cullenek. Csak viccelek, nem fog szikrázni, maximum egy kicsi egészséges fényt ad a bőrnek. A honlapon azt írják, hogy szórhatjuk ágyneműre is, de nekem fura ez a porban fetrengés, úgyhogy így nem próbáltam ki. Szárazsamponnak viszont igen, és szuperül működik, de arra figyelni kell, hogy sötétebb hajban alaposan el kell oszlatni, ellenkező esetben kicsit megbámulnak majd az emberek, bár az ősz haj most menő. Vagy már nem? Na mindegy. Ami kicsit rossz benne, hogy nincsen szűkítő a száján, így nagyon óvatosan kell bánni vele adagolásnál, különben könnyen pazarolhatunk. Alig várom már, hogy melegebb legyen, és igazán be tudjam vetni ezt a kis flakonnyi csillámló csodát.
Róla tavaly már írtam egy egész posztot és igazából csak annyival tudnám kiegészíteni, hogy eszméletlenül kiadós egy flakon. A 250 ml-es kiszerelés ha jól emlékszem, tél végére fogyott el, pedig viszonylag gyakran használtam, bár nem minden nap, mert az illat intenzitása miatt nem akartam csömört kapni, így inkább váltogattam. Ez volt az első Lush tusfürdőm, emiatt mindig is kedves lesz a szívemnek, és érdemes mindenkinek kipróbálni, aki egy csipet ünnepi hangulatot akar csempészni a fürdőszobába.
A másik kedvencem ez a csillámos varázspálca, amiből ez már azt hiszem, hogy a negyedik példányom. Szeretem, na :) Róla is írtam már ugyanabban a posztban mint a tusfürdőről és a véleményem azóta sem változott: egy csipet varázslat a szürke hétköznapokban. Nekem ez is nagyon sokáig elég szokott lenni, mondjuk én nem is csinálok vele hegy méretű habokat, viszont így is hihetetlenül kellemessé varázsolja a fürdővizet. Egy kis kristályvázában tárolom a fürdőkád mellett, úgyhogy dekorációs elem is egyben. 

Szeretitek a Snow Fairy illatot?