AVON BIRTHSTONES PRO+ KÖRÖMLAKK | EMERALD


Még karácsony előtt kerültek az Avon katalógusba a Birthstones körömlakkok. Minden hónaphoz tartozik egy szín, így akár személyre szabott lakkot is választhatunk a születési hónapunk alapján. Az én színem a piros csillámos Garnet lenne, ami tetszett is, de mivel az nem volt éppen készleten, ezért az Emerald került hozzám, ami egy karácsonyi-smaragdzöld árnyalat.

Az üvegben nagyon ígéretesnek tűnt a sok apró csillámmal és a kékes-lilás shifttel, de a körmökön csak egy sima smaragdos színt kapunk, amiben csak nagyon közelről nézve látszik a csillám. Egyébként nagyon szép árnyalat, tetszik is, csak számomra kicsit csalódás volt az üvegben mutatott arcához képest. Elbírt volna még némi csillámot vagy lehetne kicsit jobban duokrómos. Vagy mindkettő. 


Maga az csomagolás nagyon dekoratív, csiszolt drágakőre emlékeztet az üveg formája, az ecset pedig a megszokott Avon ecset: keskeny és hosszú, de a szára kicsit rövidebb mint a normál üveges kiadásnak. A képeken alap- és fedőlakkal láthatjátok a színt, fedőlakk nélkül kevésbé fényes és nem látszanak még ennyire sem a csillámok.  Felvinni könnyű, az első réteg ugyan foltos és piszkos-színű, de két rétegben már hibátlanul fed, a száradása közepesen gyors. A tartósságára sem lehet panaszom, majdnem négy nap után mostam le hiba nélkül.

A Birthstones Pro+ lakkokat most 799 forintos áron rendelhetitek meg a katalógusból vagy online