MÁRCIUSI AVONSÁGOK


Március nagy újdonsága volt az AVON új sminkmárkájának bevezetése, ami a mark. nevet kapta. A csapból és a blogokról is ez folyik az utóbbi napokban, biztosan Ti is találkoztatok már vele, így nem is rizsáznék sokat erről, hanem térjünk is a tárgyra és nézzük meg a márciusi katalógusból hozzám került termékeket. Természetesen nem hagyhattam ki a mark. megismerését - akkor sem, ha a legtöbb termék csak új csomagolást és nevet kapott -, emellett lecsaptam egy ígéretes habfürdőre is, hiszen a gránátalma az egyik kedvenc gyümim, a bazsarózsát pedig nem lehet nem szeretni, úgyhogy remek kombónak ígérkezett.

mark. Spectralash szempillaspirál
Mókás kis szerkezet, ugyanis az alján van egy "tekerő", amivel szabályozhatjuk, hogy mennyi festék kerüljön a spirálkefére. Bevallom, rajtam nagy változást nem idézett elő ez az adagolósdi, legalábbis a második és harmadik fokozatban inkább összeragasztja a pillákat, mintsem széppé varázsolja, ráadásul maszatol mindenfelé. Emiatt részemről feleslegesnek ítéltem ezt az adagolós funkciót, én bőven elégedett lennék, ha csak az egyest tudná, mert úgy egyébként nagyon tetszik a végeredmény. (A képen egyetlen rétegben látható majd mindhárom fokozat.)
Korrekt darab mert csodát ugyan nem tesz, de hétköznapokon teljesen kihasználható és szerethető. A keféje klasszikus kialakítású, a festék szép fekete, az illata tűrhető, lemosni könnyű.

Jobb gombbal, új lapon megnyitva teljes felbontásban láthatjátok a képet. A szemem pedig allergia miatt piros, és lusta voltam megcsinálni a szemöldököm - bocsi 😌
mark. szájfény - Sugar Shine
Igazából ajakfilcet szerettem volna, de az éppen nem volt, így került hozzám ez a szájfény, aminek a csomagolása egy az egyben visszarepít kamaszkoromba, akkor használtam utoljára ilyen csőrös tubusú termékeket. Egyébként gyűlölöm a szájfényeket, de úgy voltam vele, hogy megpróbálok nyitottan állni a témához és  félretenni minden előítéletemet. Valamennyire sikerült is, mert ha meg nem is barátkoztam a szájfényekkel, ez a mark. képes volt elhitetni velem, hogy van aki tényleg szeretheti ezt a terméktípust. Az árnyalat csodaszép a tubusban, az én ajkaim színéhez azonban túlságosan hozzáidomul, így csak fényt ad, azt viszont az űrből is látják. Ragad, de nem az undorító, elviselhetetlen módon, és hálát adok az égnek, hogy az illatoktól nem lehet hízni, ugyanis ez valami nyálcsorgatóan fantasztikus cukros-édes illatot áraszt, mintha beleturmixolták volna a Willy Wonka gyár teljes kínálatát. Szerintem gyakran fogok érte nyúlni, amikor nincs kedvem vagy lehetőségem rúzsozni, de mégis szeretnék valamit az ajkaimon tudni.

Peony and Pomegranate habfürdő
Helyes gömb alakú flakont kapott ez a pirosas-lilás színű, géles állagú habfürdő, aminek a bazsarózsa és a gránátalma adja az illatát. Én a csomagoláson keresztül inkább a savanykás gyümölcsös illatot érzem, viszont vízzel érintkezve a bazsarózsa (vagy legalábbis valami intenzív virágillat) teljesen átveszi az uralmat. Tusfürdőként használom, mert annak is szuper: nem szárít, jól tisztít és finom illatos marad a bőröm utána. Habfürdőként pedig hozza amit kell, csinos és sokáig tartó habokat produkál. Szerencsére a karácsonyi habfürdővel ellentétben itt nem került szűkítő a kiöntőrészbe, így sokkal kényelmesebb használni. Habfürdőnek nem túl kiadós mennyiség (250ml), de annyi baj legyen!


Ha megtetszett valamelyik újdonság, akkor keressétek őket a márciusi AVON katalógusban, illetve online itt.

(X)
A termékeket az Avontól kaptam.