KRÉMMÁNIA BEAUTY BOX - HUNGARIAN EDITION


Egy gyors bejegyzésben megmutatom nektek, hogy mi volt a második Krémmánia Beauty Boxban, illetve elmondom a benyomásaimat a termékekről és az egész koncepcióról. 
Az első boxot nem rendeltem meg annak idején és egy kicsit bántam ugyan utólag, de nem túlzottan, mert alapvetően csak 1-2 termék volt benne, amit még nem próbáltam és érdekelt volna, emellett a kiszerelések mérete sem volt meggyőző. Aztán múlt héten láttam, hogy újra készültek a lányok egy csupa magyar márkát felvonultató dobozkával, és most gondolkodás nélkül nyomtam a rendelés gombra. A húzónév a Geek&Gorgeous volt, ami a Krémmánia alapítójának, Juditnak (Apolka) a kreálmánya, és iszonyúan tetszik az egész, a csomagolástól és a névtől kezdve egészen az összetevőkig bezáróan. Úgy voltam vele, hogy ha minimum egy utazó méretű flakon lesz a dobozban, akkor én már boldog leszek, a többitől függetlenül. Hát, boldog vagyok! :)
Összesen 10 márka terméke került a dobozba, ebből 6 teljes kiszerelés, 2 utazó méret és 2 minta. Na valami ilyesmi összeállítás az, ami nekem megéri ha szépségbobozról van szó, mert én nem igazán szeretnék mintákért fizetni. Helia-D hajvégápoló szérum  - Teljes kiszerelés 100 ml
Jó, hogy egy hajápolási termék is került a dobozba, én mondjuk arckrémet tippeltem a márkától, de ennek jobban örülök. Nem próbáltam még, de jókat olvastam róla és nálam alap egy ilyen cucc a fürdőszobában. Óriási a flakon, szerintem hónapokig ki fog tartani és isteeeni az illata.
Schüssler Nr. 1+8 mélyhidratáló testápoló - Teljes kiszerelés 150 ml
A márkától eddig egy arckrémet próbáltam, az nem volt rossz, kíváncsi vagyok a testápolójuk mit tud. Nem hiszek egyébként a homeopátiában, de el tudok vonatkoztatni tőle, ha maga a termék jó. Ez is hasznos szerintem, elvégre testápolót majdnem mindenki használ, ez pedig speciálisan még narancsbőrre is ajánlott - bár ez meg a másik dolog, amiben nem hiszek,  mármint hogy krémekkel bármit is lehet kezdeni a narancsbőrrel. 
Ilcsi sárgabarack habkrém - 30 ml
Az Ilcsi termékekkel kamaszkoromban találkoztam először, a kozmetikusom ezeket használta annak idején. A sárgabarackos habkrémhez nem volt szerencsém, de magukat a habkrémeket imádtam az állaguk meg az illatuk miatt.  Sajnos van benne denaturált alkohol, emiatt nekem kicsit meh, de azért el fog fogyni. Normál bőrre ajánlott, szóval ez is nagyjából mindenkinek jó lesz, aki megvette a dobozt.
Kell a Púder szemhéjpúder | Awesome - Minta
Egy kis zacsiban lapul a KAP szaténos barna szemhéjpúdere, és a nyakamat mertem volna tenni, hogy ez lesz az egyik minta méretű termék, mert ha jól emlékszem, a Pixiben volt már KAP anno, ugyanilyen koncepcióban. A tasak nem túl praktikus, de azért használható és ez a mennyiség bőven sok mintának, szóval nincs ok panaszra. A szín pedig univerzális, nem kirívó de csodaszép.
Tibolina Classic kéz- és testkrém - Teljes méret 100 ml
Utoljára akkor használtam Tibolinát amikor még bugyikék, összevissza nyomódó, szoci-utánérzetű tubusban volt, örömmel látom, hogy mennyire kikupálták a kinézetét. Remélem a beltartalom változatlan, mert a krém isteni volt egyébként. Ezt a letekerős dobozt nem szeretem ha kézkrémről van szó, viszont magának a terméknek nagyon örülök, hasznos holmi egy jó kézkrém. 
Phi Pazar Cafe Ébresztő szemkörnyékápoló - Teljes kiszerelés 10 ml
Annyira szurkoltam, hogy ez legyen a dobozban, hogy valószínűleg beleszuggeráltam. A G&G mellett a Phi volt számomra a másik húzónév, mert nagyon tetszenek a termékeik, bár eddig még nem tudtam semmit kipróbálni tőlük, na de majd most! Isteni kávés illata van és állítólag szépen leviszi a duzzanatot meg a karikákat is halványítja. Alig várom, hogy kipróbáljam.
DRHÁZI Anti Age szérum  - 5 ml 
Tök ciki, de nem ismertem eddig a márkát, pedig a honlapjukat megnézve jó sok figyelemfelkeltő kenceficéjük van. Mivel éppen nincs itthon semmilyen szérumom, ezért nagyon jól jön, hogy kipróbálhatom, ez a mennyiség azért pár alkalomra elég lesz. 
Geek & Gorgeous Smooth out 12% AHA+ kaktusz hámlasztó folyadék - Utazó méret 30 ml
Vííííí :) Jaj nagyon örülök ennek, tényleg. Használok AHA-t egyébként is, de most legalább össze tudom hasonlítani, hogy ez jobb-e a bőrömnek vagy a megszokott PC. Mindenképpen szeretnék még a márkától egy BHA-t is kipróbálni, a kaktuszos AHA-t pedig meglátjuk. Este már randizunk is :) Egyébként az ütő megállt bennem, amikor a dobozt kibontva láttam, hogy le van esve a kupakja. Szerencsére a kupak alatt van még egy lezáró pöcök, így semmi nem folyt ki, de volt néhány stresszes másodpercem.
Barilent masszázsgyertya "Relaxáló" - Minta
A Barilent nagyon a szívembe lopta magát, iszonyú jó dolog ez a meleg olajos masszázs, itt írtam is a bővebb tapasztalataimról. Egy olyan illat került a csomagba, amit nagyon bántam, hogy nem választottam anno, szóval most kárpótoltam magam. Ekkora mennyiség egy alkalomra bőven elég egyébként és nagyon cuki is.
Yamuna szőlőmagolajos tusfürdő - Teljes kiszerelés 200 ml
Mindig meglep, mennyire nagyot fejlődött a Yamuna azóta, hogy megvettem az első szappanomat tőlük. Nem most volt és nem is öt éve, hanem minimum tíz. Szóval egy kicsit szentimentálisan viszonyulok a márkához, örültem, hogy viszontlátom őket a dobozban. A szőlőmagolajos tusit ráadásul még nem is próbáltam, de előljáróban elmondhatom, hogy az illata isteni. Csak annyit lehetett tudni, hogy fürdőtermék kerül tőlük, okos döntés volt tusit választani és nem fürdőbombát.

Plusz, kaptunk még néhány tájékoztatót a termékekről és pár kuponkódot is.A doboz maga nagyon fenszi, nagyon minőségi darab, nem tudom az előző milyen volt élőben, de ez csodás, szóval a dobozgyűjtők örülhetnek. Összességében ez egy szerintem hibátlan doboz lett, látszik, hogy nagyon átgondolt módon lett összeállítva a tartalom. Gondoltak arra, hogy nem mindenkinek van pl. fürdőkádja, hogy nem mindenkinek van szüksége BHA-ra, ellenben az AHA 90%-ban bejöhet mindenkinek. A kiszerelésekre sem lehet panasz, 10-ből 6 teljes kiszerelés bőven jó, és a többi méret sem ilyen nesze semmi, fogd meg jól típusú.
Nekem nagyon tetszik, ez eddig az első olyan meglepidoboz, amivel teljesen meg vagyok elégedve, úgyhogy ha ősszel jön a következő kör és hasonlóan ígéretes lesz a tartalom, biztosan vevő leszek arra is.
Hogy valami rosszat is mondjak, a kiszállítás botrányos volt, de ez nem a Krémmánia hibája, sokkal inkább a webáruházé és/vagy a futárszolgálaté.

Nektek hogy tetszik?
Megrendeltétek?