MISS SPORTY – NUDE IN BLOOM


A Miss Sporty tavaszi, visszafogottabb színvilágú  kollekciója a Nude in Bloom nevet kapta. Kerültek bele rúzsok, új körömlakk árnyalatok, korrektor és mozaikos púderek is. A posztban megmutatok ezek közül néhányat, illetve röviden leírom a kezdeti tapasztalataimat is velük kapcsolatban.

INSTA GLOW MOSAIC POWDER – 003 Luminous DarkAz egyik kedvencem a mozaik púder, amiből ha jól láttam, három verzió van. Én a legsötétebb változatot kaptam, amiben barnás és rózsás színek váltakoznak. Nagyon szép maga a púder, szinte sajnáltam belenyúlni, annyira jól mutatnak a kis mozaikdarabkák egymás mellett. A termék leírása így hangzik egyébként: A tökéletesnek látszó, ragyogó bőrért. Segít a bőrhibák elfedésében. Frissé és hibátlanná teszi a bőrt. 
Na most, bárhogy is nézem ezt a színt, nem tudom, hogy ki tenné ezt ténylegesen úgy az egész arcára, mint egy púdert. Én nem, ellenben mint pirosító, zseniálisan jó. Próbálkoztam a barnább árnyalatot külön kihorgászni, hogy bronzosítóként használhassam, de bevallom, nekem az nagyon macerás, úgyhogy csak simán összekeverem az ecsettel a színeket, és vala így egy csodálatos, kicsit barackos-korallos matt pirosító. Nincsenek benne csillámok, sem kicsik, sem nagyok, csak a szín, pont ahogy szeretem. Szépen építhető és eldolgozható. Nem tudom a másik kettő milyen, de az a Luminous Dark nekem nagyon bejött. Mindenképp vessetek rá egy pillantást a drogériában. 

1: barnák 2: rózsás 3: mixelve

MY BBF LIPSTICK – 103 My Joyful Nude


Ez a rúzs nagyon nem tetszett, amikor megláttam a színét, valahogy olyan árnyalatnak tűnt, ami nem fog jól állni. Végül én lepődtem meg a legjobban, de bejött. Egyetlen bajom van vele, mégpedig az, hogy rettenetesen kiemel mindent a számon, tehát csak akkor lehet viselni, amikor tökéletesen hidratált és hibátlan az ajkam, különben csúnya lesz a végeredmény. Egyébként kellemes viselet, nem szárít és szinte teljesen észrevétlen a viselése, viszont nem is túl tartós. A csomagolás jól zár, úgyhogy bátran magunkkal cipelhető, emiatt pedig mindig megigazítható.
CLUBBING COLOR  - 027, 047


Már írtam néhányszor, hogy az egyik kedvenc drogériás lakkmárkám a Miss Sporty. Csodás színeik vannak,  jó minőségűek a lakkok és nagyon olcsóak is ráadásul. A Nude in Bloom kollekcióban kapott helyet ez a két szépség is. Mindkettő nude árnyalat, az egyik bézsesebb, a másik inkább barackos. Hozzám a bézses áll közelebb, de tagadhatatlan, hogy a másik is nagyon szép szín. Azt hittem, hogy gyenge fedésűek lesznek, de tévedtem, mindkettőből elegendő két réteg a tökéletes fedéshez. Ígéretükhöz híven gyorsan száradnak és magukban is szép a fényük, kicsit szaténos. A termékeket megvásárolhatjátok a Miss Sporty állvánnyal rendelkező  drogériákban.


(X)
A termékeket a Coty Hungary-től kaptam.