PHI PAZAR CAFE ÉBRESZTŐ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ


A Krémmánia Beauty Box révén jutottam hozzá a Phi kávés szemkörnyékápolójához, és nagyon örültem neki, mert pont ez tetszett a legjobban a márka kínálatából. A végére jutottam az adagnak, úgyhogy elmondom mit tapasztaltam. 
Van, aki szerint teljesen felesleges külön szemkörnyékre való krémeket használni, hiszen megteszi az sima arckrém is, míg mások váltan állítják, hogy a fiatalos és friss tekintet titka a helyesen megválasztott szemkörnyékápoló. Nem tisztem megmondani a tutit, én általában használok ilyen készítményeket, de nem nézek rosszalóan azokra, akik nem. 
A Phi mint márka nagyon szimpatikus, és ez a Pazar Cafe szemkörnyékápoló főleg az volt, hiszen imádom a kávét és a krém kiszerelése is olyan kis hívogató.

Shea vajas, kellemesen laza koffeines krém C-vitaminnal, acmella kivonattal, rizs és szőlőmagolajjal, finom, jellegzetes kávé illattal. A varázsmogyoró-víznek köszönhetően tónusjavító, enyhén összehúzó hatású, elősegíti a mikrokeringést, enyhíti a szem körüli karikákat. A búzavirágvíz ideális a fáradt, duzzadt, irritált szem ápolására. A koffein közreműködésével feszesítő hatású és csökkenti a szem alatti táskákat. Az acmella bőrfeszesítő, a sheavaj a bársonyos bőrért felelős, a C-vitamin stabil, olajban oldódó változata pedig erőteljes antioxidáns tulajdonságokkal dolgozik bőrünk rugalmasságának és állapotának feljavításáért, a foltosodás megelőzéséért vagy annak csökkentéséért. A rizsolaj és a szőlőmagolaj kitűnően táplál és regenerál, ahol kell. Nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot, sem pedig illóolajat, a szemkörnyék finom, nagyon érzékeny bőrének megóvása érdekében. Mentes minden kőolajszármazéktól, parabénektől és színezéktől.
(Forrás: Krémmánia)

Csupa jót ígér, tele van remek összetevőkkel, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam, mit tud. Észrevettem, hogy az utóbbi időben sokkal könnyebben kiszárad a szemkörnyékemen a bőr, ezt pedig szeretném orvosolni, hiszen a száraz bőrön hamarabb megjelennek a ráncok. Karikákkal is küzdök, de azzal kapcsolatban nincsenek elvárásaim, mivel örökletes a dolog, és semmi nem hat rájuk. 
Elkezdtem tehát a Pazar Cafe-t bevezetni a hétköznapjaimba. Első héten csak reggelente használtam, majd utána reggel és este is ezzel kenegettem a szemem körüli bőrt. 
A kiszerelése pofás, de sajnos az adagolója nagyon elfuserált, szinte mindig dupla, volt hogy tripla adagot lőtt ki, pedig nagyon óvatosan próbáltam kezelni. Az illata nem a klasszikus kévé illatjegyeit hordozza, sokkal inkább állott kávézacc szaga van. De ennyi nagyjából a negatívum, amit el tudok mondani, a gyakorlati tapasztalataim alapján ez egy elég korrekt szemkörnyékápoló krém.
A legfontosabb, amit szinte az első alkalom után tapasztaltam, az a remek hidratálóképessége. Hihetetlenül puha és bársonyos lett a bőröm tőle szinte egy pillanat alatt, és amikor egyszer-egyszer kifelejtettem a rutinomból, szinte hiányzott az az érzés. Sokkal frissebbé is tette a tekintetem, bár a karikákkal nem csinált semmit, mégis valahogy élénkítette a szemkörnyékem és ígéretéhez híven kíméletlen volt a duzzanatokkal. A sminkelés is gond nélkül kivitelezhető rá, nem csúszik el az alapozó és a korrektor sem. Az utóbbi években nagyon érzékeny lett a szemem sajnos, de a Pazar Cafe szerencsére nem irritálta, nem könnyeztem tőle jobban, mint egyébként. Komolyabb ráncaim még nincsenek, így ebből a szempontból nem tudtam tesztelni, de ettől függetlenül is nagyon tetszett amit csinált.
Ez egy szuper összetevőjú, szuper hatású krém, ami ráadásul magyar és még az ára is okés. Ha lenne plecsnim, amit idenyomok, akkor tuti, hogy az ajánlott felirat díszelegne rajta.