SZPONZORÁLT VIDEÓ - SIGNAL WHITE NOW TOUCH


Nem egyszer volt már szó itt a blogon a fogápolásról, valamiért nagyon szívügyemnek érzem a dolgot, és nagyon örülök annak, hogy ez a téma egyre többször merül fel a szépségápolással összefüggésben is, hiszen az elhanyagolt fogak teljesen tönkre tudják vágni még a legprofibb sminket is. Ha a bőrünket ilyen megrögzötten ápoljuk, akkor a fogaink is minimum ennyit érdemelnének. 
Az egyik legszembetűnőbb dolog, amin mi magunk is tudunk változtatni, az a fogaink fehérsége. A legoptimálisabb és legjobb eredményt természetesen egy orvosi fogfehérítés hozza, de mit tehetünk mi magunk annak érdekében, hogy a lehető legragyogóbb fogsorral mosolyogjunk a világra? Rengeteg fogfehérítő fogkrém van a piacon, a Signal azonban most valami teljesen újszerű dologgal jelentkezett, amit akár a táskába bedobva is hurcolhatunk magunkkal, hogy bármikor kéznél legyen, ha optikai tuningra lenne szükségünk fog-ügyben, de akár otthon, a reggeli sminkrutinunk közben is feldobhatunk a fogunkra egy kis instant fehérséget. Highlighter a pofira, rúzs a szájra, optikai tuning a fogakra! 

Az alábbi videóban megnézhetitek, hogy miről is van szó pontosan (Ha nem látod a videót, akkor kapcsold ki az oldalon a reklámblokkolót!)A Signal White Now Touch első látásra leginkább a korrektor-highlighterekre emlékeztet, nagyon jól eltalálták a megjelenését, kellően figyelemfelkeltő és tényleg táskabarát. Az ecsetes megoldásnak hála abszolút könnyen, alaposan és gyorsan lehet vele dolgozni, csak egy tükör kell hozzá, no meg némi fény sem árt a művelethez. 
Nem kell attól tartani, hogy esetleg ártunk vele a fogaknak, hiszen a Signal White Now Touch nem tartalmaz peroxidot, nincsen súroló hatása, pusztán optikai fehérséget biztosít, amelyet a benne található fényvisszaverő kapszulákkal ér el. Az ecsetes tollban akár 40 alkalomra elegendő szérum található.

A használata tényleg pofon egyszerű:
  • Használat előtt fel kell rázni, majd pedig 3-4-szer megnyomni a tollat, hogy a megfelelő mennyiségű szérum az ecsetre kerüljön. Első használat előtt ez hosszadalmasabb lehet, de csak nyomogassuk serényen, amíg elő nem bukkan a folyadék! 
  • Minden fogra egyenként kell felvinni az anyagot, a felső fogakra fentről lefelé, az alsó fogakra lentről felfelé ecsetelve. A fogínyhez ne érjünk hozzá.
  • Pár percig várjunk, amíg megszárad, majd mehetünk is! Ha még fehérebb fogakra vágyunk, akkor egy második réteget is felvihetünk. 


Szerintem nagyon szuper kis találmány, nálam biztosan helye lesz a polcon, hiszen egy kis plusz fehérség sosem árt! 


*A posztot a Signal támogatta, de minden gondolat a sajátom.